top of page

Suosituksia

"Se oli niin nappihoito. Se oli niinku magic. Hoidon jälkeen oli niin rento ja puhdas olo,  ja olkapää sai sitä mitä kaipasi"

Nina Tolonen, Helsinki

 

“Sain apua akuuttiin selkäkipuun. Ja lisäksi moniin muihin juttuihin. Oli hyvä asiakas-hoitaja-kontakti. Kiitos.”

Tanja KakkoHelsinki

”Olen kärsinyt pitkään erilaisista ongelmista ja kivuista mm. vatsan ja selän sekä hengitysteiden alueella. Olen saanut hyvää, kokonaisvaltaista ja lempeän ammattitaitoista hoivaa. Jokaisen hoitokerran jälkeen on hyvä ja rentoutunut olo.

Marketta Hyötyläinen, Helsinki

"Olen jo muutaman vuoden ajan toivonut, että löytäisin jonkun hoidon & hoitajan, joka pystyy auttamaan minua, ja jonka kanssa kemiat kohtaavat kuten sinun kanssasi nyt kohtaa. Nyt kun tämä  toiveeni on toteutunut, en malta odottaa mitä kaikkea sinä ja me ja minä hoitojesi avulla löydämme tulevaisuudessa.”

Nainen, 55v., Helsinki

Hoidosta on ollut valtava apu hermoston ylivireyteen sekä sen aiheuttamaan uupumukseen ja ahdistukseen. Linda Prihan hoidossa ihminen kohdataan kokonaisvaltaisesti ja hyväksyen. Kehon kiputilat ja jännitykset ovat keventyneet huomattavasti.

Emilia Meloni, Helsinki

 

Minua oli vaivannut pitkään päänsärky ja vatsakipu. Juoksin hierojalla ja toi aina hetkeksi helpotusta, mutta vain pieneksi hetkeksi. Kävin myös lääkärissä perusteelliset tutkimukset niin pään kun vatsani kohdalla.  


Odotukset eivät olleet suuret, en tuntenut lainkaan osteopaatin hoitomuotoa. Käynnin jälkeen odotukset hoidon positiivisesta vaikutuksesta olivat vielä pienemmät siitä huolimatta vaikka osteopaatti vaikutti ammattitaitoiselta.  Havahduin heti seuraavina päivinä siihen ettei ollut päänsärkyä eikä vatsa ollut kipeä. Vatsa myös toimi toisin kun aikaisemmin. Parin viikon päästä jouduin toteamaan, että olo on parempi. Vieläkin ajattelin sen olevan sattumaa. Päänsärkyä ilmeni kuitenkin hyvin vähän seuraavien viikkojen aikana ja vatsakin parempi kun ollut vuosiin.

Seuraavalla käynnillä jouduin jo toteamaan että alan kyllä uskomaan tähän hoitomuotoon joka on hyvin lempeä, mutta saa selkeästi hyviä asioita aikaiseksi koko kehossani. Hoidon aikana tuntuu kun kaikki raajat olisivat irti toisistaan, hyvin lämmin olo.


Suosittelen vahvasti kokeilemaan.  ”

 

Yvonne Aalto, Helsinki

_Y0A6164NET.jpg
bottom of page