top of page

Olen kiitollinen saadessani tehdä työtä osteopaattina
ja oppiessani joka päivä uutta asiakkailtani.

Osteopaatti Linda Priha tarjoaa asiantuntevaa ja hellävaraista osteopaattista hoitoa Helsingissä Hietalahdessa ja Alppilassa. Linda Priha on erikoistunut tanssijoiden osteopaattiseen hoitoon, stressin osteopaattiseen hoitoon, kivun osteopaattiseen hoitoon, lasten osteopatiaan, raskaana olevien osteopatiaan ja synnyttäneiden naisten osteopatiaan. Tanssijana Linda on aina itse löytänyt parhaan avun osteopatiasta. Lindalle on tärkeää myös empaattinen kuuntelu ja asiakkaan voimaannuttaminen.

Olen Linda Priha, osteopaatti, kahden pienen lapsen äiti, tanssija ja tanssinopettaja sekä luonnossa liikuskelija.

Ajanvaraus ja yhteydenotot myös: osteopaatti.linda.priha@gmail.com

  • Facebook
  • Instagram

Osteopaattisi Helsingissä:

Oma tieni osteopaattina

Ihmisen keho-mieli on mielestäni uskomaton kokonaisuus ja on upeaa saada työskennellä sen kanssa osteopaattina. Toisaalta tanssijana olen henkilökohtaisesti kokenut myös sen, miten erilaiset kivut tai ylikuormitustilat haittaavat elämää ja voivat tehdä omasta kehosuhteesta haastavan. Osteopatian avulla olen kuitenkin aina itse päässyt eteenpäin. 

Minulle on luontevinta käyttää osteopaattisia epäsuoria ja hellävaraisia tekniikoita, koska koen, että muutosta ei voi pakottaa, vaan sitä kohti voi mieluummin ohjata. Otan kuitenkin aina huomioon asiakkaan yksilölliset tarpeet ja pohdin, minkä tyyppinen hoito hänelle parhaiten sopii. Asiakastyössä minulle on tärkeää avoin kohtaaminen sekä empaattinen kuuntelu. Minusta on ihanaa, kun voin nähdä asiakkaani ilmaisemassa täyttä potentiaaliaan, sekä fyysisesti, psyykkisesti että henkisesti. 

Koen, että stressi ja ylikuormitustilat ovat tällä hetkellä suurimpia syitä siihen, miksi asiakkaiden omat voimavarat eivät riitä esimerkiksi kiputiloista parantumiseen. Monilla asiakkaistani onkin ylikuormittumiseen liittyviä pitkittyneitä kipuja ja toiminnallisten vaivoja: esimerkiksi pääkipuja, ruoansulatuselimistön häiriöitä, hengitystie-elimistön haasteita sekä ylipäätään stressi- ja väsymystiloja. Lisäksi asiakkainani on paljon raskaana olevia, vauvoja ja lapsia.

Tavoitteeni on oireen helpottamisen lisäksi aina pyrkiä tasapainottamaan kehon eri järjestelmiä: lihaksista ja nivelistä hermostoon ja nestekiertoon asti, aina myös psyykkisen puolen huomioiden. Ihmisen keho-mieli on herkästi aistiva ja syvällisesti ymmärtävä systeemi, jota on usein hyvä lähestyä monelta eri suunnalta todellisen parantumisen mahdollistamiseksi.

Jatkokoulutukset Helsingissä ja ulkomailla

- SOCK 1-8 (Swiss Osteopathic Chidren for Kids), Werner van Camp 2021-2023

- Nestekierrollinen hoitomalli, Christian Fossum, 2023, osteopaattiliiton kevätkoulutus

- Embryology course 1, J.P. Höppner 2023

- osteopaattiliiton syyspäivä 2022, puhujina mm neurologi, lääketieteen tohtori Markku Partinen

- The Osteopathic Approach to Fascia 1-2, Paolo Tozzi 2022

- Full Paeds CPD Ceries, Caroline Stone online course, 2022-

- Lastenosteopatia 1, kesä 2022, Lasse Maijala ja Mika Kivistö

- Naisten osteopatia, osteopatia raskaana oleville, Renzo Molinari, osteopaattiliiton kevätkoulutus 2022

- Verenkierto ja kongestio, Osteopaattiliiton kevätkoulutus 2021

- Unlocking the Cranial Mechanism, Berlin Osteopathic Conference, 2019

- Klassisen osteopatian pienryhmäkoulutus, Mika Kivistö, 2016

- Biodynaamisen osteopatian kurssi, Lasse Maijala 2016

- Somaattinen liiketerapia, Satu Palokangas, 2016

- Kehitykselliset liikemallit, Satu Palokangas, 2016

bottom of page